Minoră de 15 ani, dispărută de acasă! Aţi văzut-o?

Minoră de 15 ani, dispărută de acasă! Aţi văzut-o?
O minoră de 15 ani din Cluj-Napoca a dispărut de acasă în cursul zilei de miercuri. Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Poliţia informează că la data de 26 noiembrie a fost sesizată cu privire la faptul că Ştefania Dalisa Cuibus, în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar în cursul aceleiaşi zile de la adresa de reşedinţă din Cluj-Napoca şi nu s-a mai întors.

Minora dispărută are înălţimea de 1,65 m, greutatea de 55 kg, constituţia atletică, părul roşcat lung, ochii căprui şi faţa rotundă. Ca semn particular, prezintă o pată pe nas.

La data dispariţiei, aceasta purta o bluză cu dungi de culoare alb cu negru, blugi de culoare albastră, peste care avea o fustă de culoare neagră, iar în picioare avea ghete.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza