Minoră, violată cu sânge rece de propriul tată, un fost puşcăriaş VIDEO

Minoră, violată cu sânge rece de propriul tată, un fost puşcăriaş VIDEO
Un bărbat a fost reţinut preventiv pentru 30 de zile, după ce şi-a violat, în mod repetat, fiica în vârstă de doar 10 ani. Acesta a săvârşit deja o pedeapsă cu închisoarea, pentru o altă infracţiune.

Fapta bărbatului a fost reclamată la poliţie de către mama fetiţei, însă a ieşit la iveală abia la un an după începerea abuzurilor sexual. De frică, sub ameninţările tatălui său, fetiţa nu a zis nimic nimănui, făcându-şi curaj să vorbească despre chinul prin care trecea abia când a luat-o mama sa la întrebări, după ce aceasta auzise nişte zvonuri prin sat.

Toată întâmplarea a avut loc în localitatea Recea Cristur. Potrivit dejeanul.ro, tatăl minorei, un bărbat de 31 de ani, proaspăt ieşit din închisoare după săvârşirea unei sentinţe de trei ani pentru furt, îşi obliga fiica să întreţină relaţii sexuale cu el când rămâneau singuri acasă.

După ce a fost denunţat, poliţiştii dejeni l-au reţinut pe bărbat, obţinând şi un mandat de arestare preventivăpentru 30 de zile. Acesta şi-a recunoscut fapta.

"La data de 06 august 2014, Parchetul de pe lângă Judecătoria Dej a înaintat către Judecătoria Dej, propunerea motivată de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpat. Judecătorul din cadrul Judecătoriei Dej a admis propunerea procurorului şi a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele inculpatului L.G. pentru o perioadă de 30 de zile", se arată într-un punct de vedere al Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej.

Comenteaza