Video Mircea Bravo, un nou clip viral despre alegeri: Pe cine ajuți dacă nu votezi

Mircea Bravo, un nou clip viral despre alegeri: Pe cine ajuți dacă nu votezi
| Foto: Captură ecran

Mircea Bravo a realizat un nou clip în care românilor le este explicat într-o manieră ironică şi amuzantă ce se va întâmpla dacă nu-şi exercită dreptul la vot.

Mircea Bravo, un vlogger din Cluj-Napoca a lansat încă un video prin care îi îndeamnă pe oameni să meargă la vot. După primul video de acest fel, numit ”Așa a zis bunica”, de data aceasta clujeanul transmite mesajul serios în stilul caracteristic, arătând revederea dintre doi colegi de școală.

Unul dintre ei este Mircea, personajul inteligent, care încă nu este hotărât dacă să meargă la vot, iar celălalt este Radu, un interlop care se ocupă cu traficul de persoane și afaceri dubioasecu mașini, însă acum își dorește să devină europarlamentar. Mircea este surprins că băiatul care nu reușea să treacă clasa își face acum campanie electorală, iar mai departe Radu îi explică cum absența sa la vot îl va ajuta: "Ăștia premianți, capabili, ar trebui să fie votați de inteligenți ca tine. Dar tu nu mergi la vot. Vrei să mă ajuți? Stai acasă, frățioare. Nu vota", este mesajul interlopului care aspiră acum la un loc în Parlamentul European.

Clipul a fost vizionat de milioane de internauți.

Peste 18 milioane de români sunt așteptați la urne duminică, 26 mai.

Comenteaza