Mircea Jorj, PSD: După alegeri, cineva va răspunde pentru eşecul tehnic al centurii Valcele- Apahida

Mircea Jorj, PSD: După alegeri, cineva va răspunde pentru eşecul tehnic al centurii Valcele- Apahida
Preşedintele PSD Cluj Napoca, Mircea Jorj, şi jurnalistul ZIUA de Cluj, Valentin Mălăescu, au fost invitaţii emsiunii „Clujul în Realitate”, moderată de Raul Chiş, de pe Realitatea Tv.

Jorj a dezvăluit că pentru lucrările efectuate pe o porţiune din centura ocolitoare Vâlcele - Apahida nu s-a eliberat nici autorizaţie de construire şi nici vreun acord de mediu, aşa cum cere legislaţia.

Jurnalistul Valentin Mălăescu a întărit afirmaţiile lui Jorj, susţinând că un comisar de la Direcţia de Mediu ar fi recunoscut că nu s-a emis acord de mediu pentru aceste lucrări suplimentare.

Jorj a mai adăugat că şeful Direcţiei Regioanle de Drumuri şi Poduri Cluj, Ion Pantelimon, avea obligaţia să organizeze o nouă licitaţie pentru adjudecarea acestor lucrări suplimentare. „S-a ajuns de la 60 de milioane de euro la 140 de milioane de euro şi în continuare în acestă centură se vor mai băga bani, pentru că după fiecare ploaie acolo vor fi probleme imense", a comentat Mircea Jorj.

El a mai susţinut că asemeni tuturor clujenilor aştepta ca traficul greu să fie scos din municipiu, însă nu prin încălcarea legislaţiei şi nu la un astfel de preţ. „După alegerile din 2012, va veni cineva care va cere socoteală pentru modul în care s-a realizat acest proeict. Şi atunci cei care au greşit vor răspunde", a comentat Jorj.

 

Comenteaza