Mircia Giurgiu a intrat în greva foamei VIDEO

Mircia Giurgiu a intrat în greva foamei VIDEO
Deputatul Mircia Giurgiu a intrat în greva foamei, azi dimineață, în fața Prefecturii Cluj. El protestează față de vânzarea sediilor imprimeriilor naționale CORESI.

Mircia Giurgiu îi cere premierului Victor Ponta să analizeze activitatea directorului general interimar al CNI Coresi SA şi să nu permită falimentul companiei.

"Este preocupat numai de găsirea soluţiilor legale pentru vânzarea sucursalelor din Cluj, Craiova, Oradea, dar şi a sediului central din Bucureşti - Casa Presei Libere. Niciun moment nu s-a interesat de aducerea de noi comenzi şi de dezvoltarea activităţii pentru bunul mers al companiei", spune Giurgiu despre directorul Coresi.

Acesta mai spune că noul director a redus numărul de salariaţi de la sediul central şi de la sucursale, cu intenţia de a duce la compania la faliment.

Patru membri de sindicat de la Imprimeriile Ardealul Cluj-Napoca i s-au alăturat parlamentarului. Aceştia au venit în faţa Prefecturii înarmaţi cu pancarte pe care scria "Greva Foamei" şi "Păstrarea locurilor de muncă". Protestul va dura până la rezolvarea problemei.

Vezi ce spune Giurgiu despre protest

Comenteaza