Zeama de gunoi sau mizeria de după ridicarea deșeurilor la Cluj

Zeama de gunoi sau mizeria de după ridicarea deșeurilor la Cluj

Clujenii se plâng de mizeria pe care o lasă în urmă maşinile care ridică gunoiul din cartierele oraşului "de cinci stele" Cluj-Napoca.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

De câte ori nu am treut prin oraş pe lângă pubelele urât mirositoare. Şi da, gunoiul nu miroase frumos. Dar odată ridicat, zeama ce rămâne un urma utilajelor care ridică gunoiul e mai mult decât o dâră urât mirositoare într-o zi de vară, într-un Cluj în care nu a plouat demult pentru ca măcar ploaia să "spele" zeama de gunoi.

Un cititor al ZIUA de CLUJ ne-a trimis o fotografie cu "mizeria lăsată în urmă de Rosal". Se întâmplă pe strada Luceafărului nr. 10. Fotografia nu poate reda și mirosul. Mirosul dintr-o zi în care canicula încinge focarele de infecție ca cel din fotografie.

Cine ar trebui să spele mizeria care curge din mașinile de gunoi? Suntem fericiţi că avem în oraşul de 5 stele firme care adună gunoiul. Dar cu zeama de gunoi cum rămâne?

Între timp România se luptă cu focarele de COVID-19. În ţată s-au înregistrat ieri cifre record atât la noile infectări, cât şi la decese. Întrebarea e cu celelalte posibile focare de infecție cum rămâne?

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza