Mizerie pe acorduri de manele, într-un parc din Florești

Mizerie pe acorduri de manele, într-un parc din Florești
| Foto: Facebook/Trăiesc în Florești - Cluj

Mai mulți localnici se plâng de lipsa de educație a tinerilor care petrec în parcul din poligon și lasă în urma lor mormane de gunoaie.

O floreșteancă spune că s-a îngrozit când s-a dus dimineață în parc. „Aceeași poveste fără sfârșit. Doamne ferește să păstrăm ce avem".

O mămică povestește pe un grup de pe Facebook: „Am fost săptămâna trecută cu copilul. În gangul acela erau peste 30 de adolescenți, fără mască, ascultau manele și urlau care mai de care mai tare și mai colorat. Am sunat la poliție și nu a venit nimeni”

„Asta e educația care au primit-o acasă”, comenteaza cineva.

„Într-un an de zile tot parcul va fi distrus... Pe lângă imaginea de față, în parc, până acum, a fost rupt și făcut dispărut banner-ul din spatele scenei amfiteatrului, câteva dintre piesele locurilor de joacă... Iar la una dintre intrările dinspre partea cu pădurea se află un autoturism (locul de întâlnire) care a fost cândva automobil de curse și, care, acuma e distrus complet de către tinerii frumoși și liberi! În ritmul acesta, chiar nu știu unde vom ajunge... Păcat! Pentru că acel parc a fost făcut din banii noștri și pentru noi!”, scrie un floreștean.

Oamenii cer să se amplaseze camere video în zonă, pentru a-i identifica și pedepsi pe cei care își bat joc de bunurile publice și de mediul  înconjurător.

Comenteaza