Moisin se bucură de colaborarea cu universităţile. UBB lipseşte de pe listă: "e o chestiune de timp"

Moisin se bucură de colaborarea cu universităţile. UBB lipseşte de pe listă:
Primarul interimar din Cluj-Napoca, Radu Moisin, spune că reprezentanţii universităţilor clujene sunt "tot mai deschişi la colaborări cu primăria", cu o excepţie.

Moisin se declară mulţumit de colaborarea cu USAMV pentru parcul-pădure din Zorilor, de parteneriatul cu UMF pentru programul de reparaţii dentare adresat persoanelor cu venituri mici, dar şi de colaborarea pentru atragerea de investitori străini, cu UTCN.

Niciun proiect, însă, cu UBB. "Cu UBB e o chestiune de câteva săptămâni să lansăm un proiect comun, imediat ce se finalizează alegerile", a spus Moisin, cu referire la faptul că universitatea va avea un rector nou, în câteva zile.

Primul proiect comun pe care Moisin îl va prezenta noii conduceri a universităţii este parking-ul suprateran din zona Hasdeu. "Din punct de vedere administrativ există loc de mai bine", recunoaşte Moisin, precizând că "primul lucru" pe care-l va face după alegerea noului rector, "cu maximă urgenţă", va fi prezentarea acestui proiect. "E o prioritate absolută şi sunt convins că noua conducere va agrea acest proiect", a spus primarul interimar.

Vezi mai jos declaraţia video:

Comenteaza