News alert Update Moment șocant la Campionatul European de Fotbal! Un jucător s-a prăbușit pe teren și a avut nevoie de resuscitare / Fotbalistul a fost stabilizat la spital

Moment șocant la Campionatul European de Fotbal! Un jucător s-a prăbușit pe teren și a avut nevoie de resuscitare / Fotbalistul a fost stabilizat la spital
| Foto: gsp.ro

Jucătorul danez Christian Eriksen a căzut pe teren şi a avut nevoie de minute în şir de resuscitare, sâmbătă, la meciul cu Finlanda, de la Euro-2020.

Update: Federația daneză de fotbal și UEFA au confirmat că Eriksen a fost stabilizat la spital. El este treaz și va efectua examinări suplimentare.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Știrea inițială: Mijlocașul de la Inter Milano s-a prăbuşit în minutul 43, fără să fi fost lovit de un adversar, pe partea stângă a terenului, relatează news.ro.

Jucătorii danezi au făcut un zid în jurul medicilor, pentru a-şi proteja coechipierul, asupra căruia se intervenea cu defribilatorul, iar unii se rugau.

Pe teren a intrat şi soţia jucătorului. După minute bune, arbitrul englez Anthony Taylor a trimis jucătorii finlandezi la cabine. Meciul este suspendat de UEFA, iar jucătorul a fost transportat în afara stadionului.

Comenteaza