Momente de groază pentru un vârstnic din Cluj. A fost tâlhărit în propria casă de trei bărbați

Momente de groază pentru un vârstnic din Cluj. A fost tâlhărit în propria casă de trei bărbați
| Foto: ziarul21

Un bărbat de 66 de ani a fost tâlhărit de trei bărbați în propria casă. Tâlharii au furat o sumă de bani și două telefoane mobile.

Polițiștii din Huedin au dispus reținerea, miercuri, 10 ianuarie, a doi bărbați, de 34 și 46 de ani, din comuna Poieni, cercetați pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată și complicitate la infracțiune.

"În noaptea de 8/9 ianuarie, între orele 00.00-01.00, aceștia ar fi pătruns prin efracție într-o locuință din localitatea Poieni, în care se afla un bărbat de 66 de ani. Din cercetări a rezultat că aceștia ar fi amenințat victima cu acte de violență, după care i-ar fi sustras 800 de lei și două telefoane mobile.

Activitățile de investigații ale polițiștilor au condus la descoperirea și depistarea persoanelor, iar în baza probatoriului, pe numele acestora a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore", a transmis IPJ Cluj.

Prejudiciul a fost recuperat parțial. De asemenea, a fost reținut un al treilea bărbat suspect că ar fi luat parte la tâlhărie.

"La expirarea acestei perioade, bărbații vor fi prezentați instanței, pentru dispunerea unor noi măsuri preventive. De asemenea, în cursul zilei de joi, polițiștii l-au identificat pe cel de-al treilea bărbat bănuit de comiterea infracțiunii, în vârstă de 20 de ani", au mai transmis polițiștii.

Acesta se află în custodia polițiștilor, urmând a fi luate măsuri legale.

Cercetările sunt continuate, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin.

Comenteaza