Video Momente de spaimă pe un zbor de Cluj din cauza furtunii! Pasager: „Am făcut atac de panică! Nu-i doresc nimănui așa ceva!”

Momente de spaimă pe un zbor de Cluj din cauza furtunii! Pasager: „Am făcut atac de panică! Nu-i doresc nimănui așa ceva!”
| Foto: captură video

Furtuna de duminică seară din Cluj-Napoca a creat momente de panică pentru un zbor care trebuia să aterizeze pe Aeroportul Internațional Avram Iancu.

Este vorba de un zbor al companiei Ryanair, care venea de la Bergamo (Italia) și trebuia să aterizeze la Cluj-Napoca în jurul orei 19:00. Din cauza condițiilor meteorologice, aeronava a fost deviată și a aterizat pe Aeroportul din Sibiu.

ZIUA de CLUJ l-a contactat pe directorul operaţional al Aeroportului Cluj-Napoca, Tudor Lupoaie, care a explicat ce s-a întâmplat.

„Vorbim de zborul Ryanair: Bergamo - Cluj. Hotărârea a aparținut echipajului. Vremea a fost instabilă la ora la care trebuia să aterizeze. Aeronava a aterizat la Sibiu în siguranță, iar ulterior s-a întors la Cluj-Napoca. A fost singurul zbor de duminică seară deviat din cauza vremii”, a declarat, pentru ZIUA de CLUJ, Tudor Lupoaie.

Un filmuleț cu aeronava care efectua coborârea spre Aeroportul din Cluj, iar apoi s-a ridicat și a plecat către Sibiu a fost postat de influencerița clujeană Ioana Grama, pe TikTok. VIDEO AICI.

O femeie pe nume Maria a comentat la postarea Ioanei Grama, precizând că a fost în avion și a trăit momente de maximă tensiune.

Am fost în avion...am ajuns cu bine la Sibiu! Groaznic oricum! Doar atât am făcut atac de panic și până la Sibiu am plâns! Nu-i doresc nimănui așa ceva!”, a transmis pasagera.

Amintim, Clujul a fost sub cod portocaliu de furtună seara trecută.

Comenteaza