Monica Apostu recunoaşte primirea unei rochii de la un reprezentant Kiat

Monica Apostu recunoaşte primirea unei rochii de la un reprezentant Kiat
Monica Apostu a declarat la DNA Cluj că a primit de ziua ei o rochie de la prietena ei Liliana Călin, însă a precizat că nu ştia că aceasta are vreo implicare la firma Kiat Group, care repară străzi în Cluj-Napoca.

Soţia primarului arestat preventiv le-a spus procurorilor că o cunoaşte pe Liliana Călin de circa 8 ani.

"Suntem în relaţii de amiciţie, dar nu am ştiu că e reprezentant Kiat. Nu este adevărat că mi-ar fi plătit bunuri achiziţionate de mine din magazine", spune Monica Apostu. Acesta recunoaşte că a primit un cadou de la Liliana Călin. "Am primit de ziua mea de la Liliana Călin o rochie alb-negru. nu îmi amintesc de la ce firmă. Mi-a fost trimisă acaspă chiar de ziua mea prin curier", a declarat soţia lui Apostu.

De asemenea, aceasta a precizat că în 9 octombrie 2011 a fost la mall la un film cu copiii ei, iar când au ieşit s-au întâlnit întâmplător cu Liliana Călin. "Aceasta s-a oferit să cumpere pentru copii un trening şi pantofi sport de la Reebok. Nu a plătit niciun bun pentru mine, iar pentru copii a făcut-o deoarece îi sunt dragi", a spus Monica Apostu în declaraţia de la DNA Cluj. 

Comenteaza