Monica Macovei îşi face campanie la Cluj

Monica Macovei îşi face campanie la Cluj
Monica Macovei, candidat independent la alegerile prezidenţiale din 2 noiembrie, se află astăzi şi mâine într-o vizită maraton la Cluj. Pentru a profita la maxim de timpul disponibil pentru a convinge locuitorii Clujului să o voteze, fiecare oră este atent programată.

Pe parcursul celor două zile, Macovei va avea întâlniri cu cetățenii din nu mai puţin de şase oraşe din zonă: Cluj-Napoca, Turda, Câmpia Turzii, Dej, Gherla și Zalău.

Vizita sa a început la ora 10:30 cu o conferinţă de presă susţinută la Hotelul Opera Plaza din Cluj, după care, de la 11:30 până la 13:00, cetăţenii interesaţi vor putea discuta cu ea în cortul de pe Bd. Eroilor nr. 2.

Imediat după terminarea întâlnirii, Macovei se va deplasa la Turda, unde sunt invitaţi la discuţii atât locuitorii acestui oraş, cât şi cei din Câmpia Turzii. Ulterior, se reîntoarce la Cluj, la ora 16:00 având programată o întâlnire cu mănăşturenii, în staţia de autobuz de vizavi de Billa.

De la 17:30 se va muta în Parcul Central, unde va vizita şi salonul de carte Bookfest din incinta Centrului de Cultură Urbană Casino. Ziua i se ve termina tot la Hotelul Opera Plaza, cu o întânire cu reprezentanţii comunităţii IT clujene.

Seria de deplasări continuă şi sâmbătă, începând cu o vizită dis-de-dimineaţă la târg de vechituri a Clujului. În jurul prânzului, va ajunge la Zalău, unde se va întâlni cu cetăţenii din reşedinţa de judeţ a Sălajului, întâlnire urmată de  o conferinţă de presă.

Acelaşi program îl va urma şi la Dej, unde va ajunge în jurul orei 15:30, după care, de la 17:15, va merge şi la Gherla.

Vizita lui macovei la Cluj se va încheia cu o întânire cu studenţii, în Haşdeu, de la ora 20:00.

Comenteaza