Foto Motivul incredibil pentru care un restaurant nou-nouț din Cluj stă închis: „Totul e nou, dar gol, pentru că...”

Motivul incredibil pentru care un restaurant nou-nouț din Cluj stă închis: „Totul e nou, dar gol, pentru că...”
| Foto: Depositphotos.com

Patronii de restaurante din Cluj nu găsesc oameni dispuși să lucreze. Actorul Bob Rădulescu dezvăluie problemele prin care trece un prieten care deține un restaurant.

Cunoscutul actor Bogdan Bob Rădulescu a povestit impasul prin care trece prietenul său, Liviu Balint, proprietarul restaurantului Gemellini din Cluj-Napoca și fost finalist, în 2015, al concursului MasterChef, unde a ocupat locul secund.

„Când vrei sa faci bine și nu ai cu cine... Prietenul meu drag Liviu Balint, omul care face niște paste atât de bune încât vin italienii la Cluj să le încerce, iar eu confirm că așa ceva nu am mancat niciodată, așadar Liviu s-a mutat cu restaurantul într-o locație nou nouță din oraș, unde totul e superb de...gol.

Necazul unui proprietar de restaurant din Cluj: „Totul e nou, dar gol, pentru că nu găsește oameni care vor să lucreze”

Bucătăria proaspăt despachetată și neatinsă, terasa superbă, restaurantul cochet și...gol. Pentru că nu găsește oameni care vor sa lucreze. Nu e nevoie de experiență, ci de voință”, spune Bob Rădulescu într-o postare pe Facebook

Restaurantul are nevoie de oameni la bucătărie, pe post de bucătar, ajutor de bucătar și pe sală, pe post de chelner, ospătar sau ajutor.

„Așadar, dacă știți pe cineva care vrea să fie parte din echipa lui Liviu, dați-i un semn de viață că o să vă placă mult de tot omul ăsta și povestea lui de viață”, a făcut apel Bob Rădulescu.

Comenteaza