Foto Motocicletă din 1972, personalizată de un clujean, câștigătoare la Campionatul Mondial de la Köln

Un clujean care face motociclete personalizate a expus, pentru prima oară în România, o motocicletă Harley Davidson Ironhead din anul 1972 modernizată pentru secolul 21, cu care s-a clasat pe locul 9 la Campionatul Mondial de la Köln.

Dorin Racz a participat, sâmbătă, în comuna Gilău, judeţul Cluj, la Festivalul ”BikeFest”, manifestare care reuneşte peste 1.000 de motociclişti din ţară şi străinătate şi unde a prezentat, pentru prima oară în România, o motocicletă Harley Davidson Ironhead din anul 1972 pe care a modernizat-o şi a adus-o la nivelul secolului al XXI-lea.

Motocicletă din 1972, personalizată de un clujean, câștigătoare la Campionatul Mondial de la Köln

„Am botezat motocicleta "Rise of Anarchy" şi am construit-o pentru un client, special pentru concursuri. Am lucrat cam un an pe ea, dar a meritat. Am refăcut-o de la zero, am modernizat-o şi am adus-o în secolul al XXI-lea. I-am pus roţi noi, ţevile de eşapament au o formă specială, cu alamă la capete, rezervorul e schimbat şi am crescut capacitatea cilindrică de la 900 cmc la 1100 cmc. Am participat cu ea la numeroase concursuri internaţionale de custom bike, am câştigat un premiu în Elveţia şi am reuşit să mă clasez pe locul 9 la Campionatul Mondial desfăşurat la Koln. Am expus-o sâmbătă la BikeFest în Gilău pentru prima oară în România, iar în toamnă voi participa cu ea la o expoziţie de motociclete în SUA”, a declarat Racz, citat de Mediafax.

Festivalul „Bikefest” are loc în perioada 24-26 mai în comuna Gilău, judeţul Cluj.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza