Motociclist rănit în accident în Gheorgheni VIDEO

Motociclist rănit în accident în Gheorgheni VIDEO
Un motociclist a fost rănit în urmă cu puţine minute în cartierul Gheorgheni.

Accidentul a avut loc în urmă cu puţine momente la intersecţia străzilor Take Ionescu şi Constantin Brâncuşi, unde un motociclist a fost acroşat de un autoturism de teren Ford Kuga. Poliţiştii de la faţa locului spun că vor stabili împrejurările în care a avut loc accidentul şi care dintre cele două persoane implicate în el - motociclistul sau şoferul maşinii - este cel care nu a acordat prioritate în intersecţie. Motociclistul a fost rănit doar uşor, mulţumită căştii de protecţie.

UPDATE Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Bolba, spune că accidentul a fost produs de şoferul maşinii, care nu a acordat prioritate în intersecţie motociclistului. Şoferul nu a dorit să dea declaraţii reporterului ziuadecj.ro. Întrebat ce s-a întâmplat, şoferul a răspuns "nimic important". Poliţiştii au catalogat incidentul ca "tamponare", având în vedere că nu au existat persoane rănite.

Amintim, la doar 200 de metri mai departe, la intersecţia  străzilor Take Ionescu cu Septimiu Albini, un motociclist a fost ucis într-un accident în urmă cu un an.

 

Comenteaza