Motociclistă lovită de mașină în Turda. A fost transportată la spital

Motociclistă lovită de mașină în Turda. A fost transportată la spital

Un accident rutier în care au fost implicate o motocicletă și un autoturism a avut loc în zona stadionului municipal din Turda.

Accidentul a avut loc pe strada Câmpiei. Conform ISU Cluj, a fost acordată asistență medicală unei femei de cca 40 de ani de către un echipaj SMURD. La fața locului au fost dislocată și o autospecială din cadrul Detașamentului de Pompieri Turda, care a acordat primul ajutor calificat până la sosirea ambulanței. Femeia, la evaluarea primară, prezenta suspiciune de fractură la un picior, era în stare de conștiență și era cooperantă. A fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Potrivit IPJ Cluj, conducătorul unui autoturism, un bărbat de 38 de ani, din municipiul Turda, care se deplasa pe strada Câmpiei, din direcția Cluj-Napoca spre Câmpia Turzii, ajuns la intersecția cu strada Stadionului, ar fi efectuat un viraj la stânga, intrând în coliziune cu o motocicletă care se deplasa pe sensul opus, condusă de o femeie de 47 de ani, din comuna Luna. În urma impactului, femeia a fost transportată la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Comenteaza