Multipla campioană la gimnastică Andreea Răducan îşi lansează cartea autobiografică la Cluj, însoţită de alte campioane

Multipla campioană la gimnastică Andreea Răducan îşi lansează cartea autobiografică la Cluj, însoţită de alte campioane
Multipla campioană mondială şi olimpică la gimnastică Andreea Răducan îşi lansează cartea autobiografică, "Reversul Medaliei", sâmbătă la Cluj.

Lansarea de la Polus Center, de la ora 15, face parte dintr-un turneu de promovare care se încheiei în 30 iunie şi include lansări în nouă oraşe din ţară - Craiova, Braşov, Sibiu, Cluj-Napoca, Timişoara, Oradea, Iaşi, Suceava şi Constanţa.

La evenimentul de la Cluj vin Lavinia Miloşovici, Simona Amânar, Maria Olaru şi Andreea Ulmeanu - şi ele campioane olimpice şi mondiale la gimnastică.

"Reversul medaliei" vorbeşte despre sportul de mare performanţă, despre o sportivă care a găsit resursele necesare pentru a merge mai departe după scandalul de dopaj de la Jocurile Olimpice de la Sydney din 2000, despre care spune că a fost o "nedreptate".

"Această carte autobiografică a fost scrisă la dorinţa publicului, care a urmărit tremurând de emoţie în faţa televizorului competiţiile gimnastelor din România. Şi eu am fost una dintre ele. Performanţele sunt asemănătoare, însă povestea fiecăreia este diferită. Cât de frumoasă şi grea este viaţa unui sportiv, a unei gimnaste de performanţă! Câtă muncă şi câte sacrificii sunt necesare pentru a deveni cel mai bun din lume! Şi ce simte un campion când salută publicul de pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. „Reversul medaliei" spune o poveste despre care a vorbit o lume întreagă", explică Andreea Răducan în prezentarea cărţii.

Comenteaza