Muncitor căzut de pe schelă la Farmec

Muncitor căzut de pe schelă la Farmec
Un angajat Farmec a suferit astăzi un accident grav astăzi.

Un muncitor de la Farmec care lucra în incinta fabricii, pe schelă, la tubulatura de ventilaţie, a căzut în cursul dimineaţii de la doi metri. Schela s-a pr[buşit peste el. Muncitorul a suferit un traumatism toracic. Accidentul le-a fost semnalat celor de la ITM de către poliţie.

Muncitorul a fost transportat de urgenţă la spital şi este în stare gravă.

UPDATE Bărbatul rănit era lăcătuş mecanic. El lucra pe o scelă mobilă, cu sistem de fixare, alături de un coleg. La un moment dat, schela s-a dezechilibrat. Unul dintre lucrători a reuşit să se prindă de schelă, în timp ce al doilea a căzut şi a suferit un traumatism toracic. ITM monitorizează starea muncitorului şi va trece la anchetarea cazului dacă acesta va muri sau va rămâne cu invalidităţi.

UPDATE 2 Farmec: Incident la locul de muncă. "Nu este vorba de un accident de muncă. Muncitorul are leziuni minore. Noi am chemat ambulanţa ca să ne asigurăm că nu sunt probleme. În urma investigaţiilor specialiştilor, nu se verifică ipoteza unui accident grav. Muncitorul nu a primit nici măcar o zi de concediu medical. Îl aşteptăm în cel mai scurt timp la locul de muncă. Nu ştiu dacă acest lucru se va întâmpla mâine", a declarat Magda Miclăuş, purtător de cuvânt la Farmec.

Etichete
Comenteaza