Muncitor mort pe un şantier după o cădere în gol

Muncitor mort pe un şantier după o cădere în gol
Un muncitor care lucra ca dulgher la construcţia unui bloc de locuinţe a murit, miercuri, după ce a căzut de pe o macara, de la o înălţime de peste 15 metri.

Este vorba de Vasile Marius, în vârstă de 24 de ani, venise în urmă cu trei luni din Dâmboviţa, împreună cu tatăl şi fratele său, să muncească la construcţia unui bloc din Piteşti.

Se pare că muncitorul s-a urcat, miercuri, pe macara, deşi el lucra ca dulgher, să lege câteva cabluri.

Martorii spun că tânărul s-a dezechilibrat şi a căzut pe ciment, de la o înălţime de peste 15 metri. A fost chemat un echipaj de terapie intensivă mobilă, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viaţa muncitorului.

"Am fost solicitaţi la un pacient căzut de la înălţime. Din păcate, când am ajuns noi, nu am putut decât să constatăm decesul. Căderea a fost de la înălţime mare, de la peste 15 metri. Avea traumatism cranio-cerebral sever", a declarat Marius Pascu, medic pe echipajul de terapie intensivă mobilă, relatează mediafax.ro.

Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeş au deschis o anchetă pentru a stabili dacă bărbatul lucra în baza unui contract legal, iar poliţia va cerceta condiţiile în care a avut loc accidentul.

 

 

Comenteaza