N-are 18 ani, dar a intrat în vizorul poliţiştilor. A provocat un accident şi a fugit de la locul faptei

N-are 18 ani, dar a intrat în vizorul poliţiştilor. A provocat un accident şi a fugit de la locul faptei
Un minor este cercetat de poliţiştii clujeni pentru patru fapte penale. Acesta a provocat un accident soldat cu un rănit şi a fugit de la locul producerii lui.

Incidentul a fost adus în atenţia poliţiştilor în noaptea de joi spre vineri, la miezul nopţii, după ce un tânăr de 17 ani s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe 1 Pediatrie susţinând că este victima unui accident rutier produs în cartierul Dâmbul Rotund.

"În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că la data de 3 decembrie, în jurul orei 22:30, conducătorul unui autoturism, pe fondul neadaptării vitezei la un drum cu pietriş, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu două autoturisme parcate. În urma impactului, un pasager de 17 ani a fost rănit, acesta prezentându-se la unitatea medicală. După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fără a anunţa organele de poliţie", au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Din cercetările desfăşurate a reieşit că accidentul a fost produs de un tânăr clujean în vârstă de 17 ani, aflat la volanul unui autovehicul neînmatriculat, care avea montate numere eliberate de către autorităţile din Bulgaria.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de "vătămare corporală din culpă", ,,părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie care efectuează cercetarea", ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere" şi ,,conducerea unui vehicul neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare", fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Comenteaza