Video Nelson Mondialu, chef cu lăutari la o pensiune din Cluj. Poliția s-a pus pe numărat participanţii

Nelson Mondialu, chef cu lăutari la o pensiune din Cluj. Poliția s-a pus pe numărat participanţii
| Foto: captura YouTube

Poliţia clujeană numără participanţii de la o petrecere care a avut loc la Pensiunea Perla Transilvaniei, de la Moldovenești, județul Cluj, postată de Nelson Mondialu pe pagina sa de YouTube. 

Nelson Mondialu a fost invitat de onoare la un chef şi, în stilul său caracteristic, nu s-a putut abține să facă un clip video pe care l-a urcat ulterior pe canalul său de YouTube ”Nelson Mondialu”, filmuleţ care a adunat peste 12.000 de vizualizări.

Petrecerea a fost organizată de Ferencz, cu ocazia zilei de naștere a fiului său şi s-a ţinut la Pensiunea Perla Transilvaniei, de la Moldovenești, județul Cluj. Pop Nelson Simone a făcut dedicații generoase la microfon în valoare de 1.000 de euro.

Toate bune şi frumoase, însă odată ce a publicat filmul, Nelson Mondialu i-a adus pe polițiști pe capul organizatorului. Acum, oamenii legii caută să îi identfice pe toți participanții la petrecere, fiind cunoscut că nu este voie în pandemie la petreceri cu mai mult de 70 de persoane.

Autoritățile au decis ca petrecerile de nuntă, botez și mese festive să se poată organiza la interior cu maxim 50 de persoane, iar la exterior cu 70. Dacă toți invitații s-au vaccinat, atunci se vor putea organiza petreceri fără limită de persoane.

Poliţia clujeană urmează acum să vadă câte persoane pot fi numărate pe imaginile difuzate de Nelson Mondialu și să dispună măsurile care se impun.

Comenteaza