Nevinovat, a luat o bâtă-n cap după ce-a ieşit dintr-un bar. S-a ales cu maxilarul rupt, timpanul spart şi craniul fisurat

Nevinovat, a luat o bâtă-n cap după ce-a ieşit dintr-un bar. S-a ales cu maxilarul rupt, timpanul spart şi craniul fisurat
Incidentul s-a petrecut la începutul săptămânii într-un bar din satul Măguri, comuna Măguri-Răcătău

Luni, 6 iulie, seara, Nicodim, un tăietor de lemne în vârstă de 36 de ani din Măguri, a ieşit la o bere în barul din sat. Acolo - povesteşte acesta cu dificultate din cauza sârmelor care-i fixează maxilarul rupt - a băut mai multe beri cu doi consăteni, un anume Viorel şi un tânăr de etnie romă, al cărui nume nu-l cunoaşte, fără să aibă vreun conflict cu ei.

Când a ieşit din crâşmă a apucat să facă doar câţiva paşi, i-a văzut cu coada ochiului pe cei doi comeseni, dar a fost pus la pământ de o lovitură de bâtă aplicată de la spate chiar în urechea stângă şi în falcă. Bărbatul s-a târât pe drum până a fost găsit de nişte localnici care treceau pe acolo, după care un cumnat de-al lui l-a dus la el acasă şi a chemat de urgenţă salvarea. 

„Am fost dus la Cluj, la UPU, iar medicii, după ce mi-au acordat primul ajutor, m-au trimis la Clinica Maxilofacială, unde am rămas internat - cu maxilarul rupt, timpanul spart şi craniul fisurat - până azi, când m-am prezentat la IML ca să mă vadă medicii de aici", arată, mai departe, bărbatul.

După consult medicii legişti i-au recomandat bărbatului lună şi jumătate de îngrijiri medicale, trimiţându-l pentru investigaţii suplimentare şi la Clinica ORL, pentru a fi urmărită situaţia în care se află urechea acestuia.

Nicodim, înainte de a părăsi incinta instituţiei, a mărturisit că - după ce va încheia cu spitalele - primul drum al său va fi la postul de poliţie din comună, unde va face plângere penală împotriva celor doi. Mărturiseşte sincer că nu ştie care anume dintre cei doi comeseni a fost cel care i-a dat singura şi atât de cumplita lovitură, dar speră ca poliţia să-l identifice, cât mai repede, pe făptaş.

Comenteaza