Nicio zi fără o razie. Ce au constatat poliţiştii

Nicio zi fără o razie. Ce au constatat poliţiştii
Poliţiştii au efectuat miercuri un nou control pentru prevenirea şi combaterea infracţionalităţii stradale, a comerţului ilicit, precum şi a abaterilor rutiere.

Acţiunea a fost desfăşurată de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii şi ai Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii între orele 09:00-13:00. În cadrul controlului au fost verificate 26 de persoane fizice autorizate care au ca obiect de activitate comerţul cu produse alimentare şi industriale, iar peste 45 de conducători auto au fost opriţi în trafic.

"Poliţiştii de investigaţii criminale şi cei de ordine publică au acţionat pentru prevenirea infracţiunilor stradale, depistarea persoanelor bănuite de săvârşirea unor infracţiuni, a celor urmărite, precum şi pentru identificarea agenţilor economici şi a persoanelor fizice care comercializează ilegal bunuri supuse accizării. În acelaşi timp, poliţiştii rutieri au fost prezenţi pe principalele artere de circulaţie şi au acţionat pentru prevenirea abaterilor rutiere, identificarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile O.U.G 195/2002, precum şi pentru verificarea legalităţii transporturilor de persoane în regim taxi", au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Principalele abateri constatate au fost legate de ordinea şi liniştea publică, protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, precum şi privind circulaţia pe drumurile publice, fiind aplicate 24 de sancţiuni contravenţionale în valoare de circa 5.000 de lei.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza