Niciun candidat la rezidenţiatul de la Cluj nu a obţinut peste 920 puncte

Niciun candidat la rezidenţiatul de la Cluj nu a obţinut peste 920 puncte
Concursul de rezidenţiat din Cluj, de ieri, primul desfăşurat în regim descentralizat în ţară, s-a desfăşurat fără incidente, anunţă Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu".
Este vorba în total de 821 de candidaţi care au susţinut examenul; dintre aceştia, 632 de candidaţi s-au înscris la "medicină", 151 la "medicină dentară" şi 38 la "farmacie".
Este vorba în total de 821 de candidaţi care au susţinut examenul; dintre aceştia, 632 de candidaţi s-au înscris la "medicină", 151 la "medicină dentară" şi 38 la "farmacie".">

Concursul a început la ora 10 şi s-a desfăşurat timp de patru ore, fără incidente, conform UMF. Candidaţii au trebuit să completeze o grilă de concurs cu 200 de întrebări, structurate în funcţie de domeniu, iar corectarea s-a efectuat la finalul probei de concurs, în mod electronic, în sala de concurs, în prezenţa candidaţilor.

Punctajele maxime obţinute după prima corectare au fost 920 puncte pentru medicină, 902 pentru medicină dentară şi 868 puncte pentru farmacie.


Contestaţiile se pot depune până astăzi la ora 15 la sediul Comisiei Locale de Concurs de Rezidenţiat. Analiza acestora şi comunicarea răspunsurilor corecte se vor efectua până miercuri la ora 14.

 

Comenteaza