Nicolas Cage impresionat de mâncarea românească tradiţională

Nicolas Cage impresionat de mâncarea românească tradiţională
Nicolas Cage impresionat de mâncarea românească tradiţională
Nicolas Cage impresionat de mâncarea românească tradiţională

Nicolas Cage a poposit, vineri și sâmbătă, la Restaurantul Da Pino, acolo unde a servit preparate culinare care l-au făcut, pur și simplu, să solicite supliment.

Gurmand, Nicolas Cage a ales, în prima seară, să consume preparate din pește și fructe de mare – branzino/ san pietro (Jon dori)/calcan/Homar/ Saint Jack -, apoi, în seara de sâmbătă, a ”încercat” și a fost impresionat de meniul românesc.

Celebrul actor nu a consumat alcool, dar s-a delectat cu pieptul de gâscă, cu renumita varză à la Cluj și cu sosul de prune. Totuși, momentul culminat al festinului l-a constituit… mămăliguța cu brânză și smântână, alături de cârnații suculenți și nelipsita slăninuță afumată. Nicolas Cage a savurat mâncarea tradițională românească, iar faptul că a cerut un… supliment la mămăliguța cu smântână spune totul.

La final, Nicolas Cage și-a lăsat semnătura în restaurantul Da Pino din Cluj-Napoca, acolo unde – de altfel –  au servit masa, de-a lungul timpului, și alte personalități ale lumii artistice sau sportive, precum Alain Delon sau Ilie Năstase.

Nicolas Cage a mulțumit „prietenilor” din Transilvania pentru trofeu 

Nicolas Cage a mulțumit „prietenilor” din Transilvania pentru trofeul din partea TIFF și a spus că îi place cum sună „Transylvania Trophy”, arătând că este foarte fericit să se afle înapoi în România, acolo unde a făcut două filme, „The Dying of the Light” și „Ghost Rider – Spirit of Vengeance”.

"Vă mulțumesc încă o dată pentru Trofeul Transilvania, îl voi pune pe noptiera de lângă patul meu iar când mă voi simți singur la ora 3 dimineață, mă voi gândi la prietenii mei din Transilvania, la copiii nopții, la lupi și lilieci, la contele Dracula însuși iar atunci inima mea se va încălzi”, a spus Cage.

Nicolas Cage, la Cluj: “Dragi prieteni din Transilvania, vă mulțumesc!” / Unde va pune premiul de la TIFF

Cum era să rateze Cage filmările la "Mandy". Mărturisiri de la Bonțida și un horror la limita dintre coșmar și nebunie.

Comenteaza