Nocturna de pe Cluj Arena e deja aproape gata. Vezi cum arată tribunele şi gazonul VIDEO/GALERIE FOTO

Nocturna de pe Cluj Arena e deja aproape gata. Vezi cum arată tribunele şi gazonul VIDEO/GALERIE FOTO
Instalaţia de nocturnă a viitorului stadion Cluj Arena va fi terminată în cel mult câteva zile, spun pentru ziuadecj.ro reprezentanţii consorţiului de constructori.

Instalaţia de nocturnă presupune montarea a nu mai puţin de 360 de reflectoare pe toată circumferinţa acoperişului stadionului. "Deja am montat 300 iar restul vor fi montate cel târziu săptămâna viitoare", spun pentru ziuadecj.ro reprezentanţii constructorului.

Montarea gazonului este deja aproape finalizată. "Se montează în fiecare zi cam 1.000 de metri pătraţi", mai spun constructorii, care adaugă că ultimele fâşii de gazon vor fi montate cu câteva zile înainte de expirarea termenului pentru construcţie, 3 august. "Până atunci va fi gata şi marcajul", spun aceştia.

În ce priveşte cele 30.001 scaune de pe tribunele stadionului, 400 de scaune sunt fixate zilnic de cei 29 de angajaţi ai furnizorului Chimica Orăştie. "Am pus deja aproape 5.000 de scaune, sperăm să putem termina la timp, pentru că e destul de dificil - una e ce e pe hârtie, alta e ce e pe teren. Sunt unele tribune strâmbe, mai dăm de fier-beton când fixăm şuruburile", a explicat şeful echipei care montează scaunele, Mircea Dănăilă.

Vezi cum arată gazonul de pe Cluj Arena astăzi

vezi cum se montează scaunele pe tribune

Comenteaza