Noi destinații superbe de pe Aeroportul Internațional Cluj. Vor fi câte 2 zboruri pe săptămână

Noi destinații superbe de pe Aeroportul Internațional Cluj. Vor fi câte 2 zboruri pe săptămână

Aeroportul Internațional „Avram Iancu" Cluj anunță lansarea noilor zboruri regulate către Malta şi Nisa, două destinații extrem de solicitate de pasageri, operate de către compania aeriană Wizz Air, începând din sezonul de vară 2022.

Conform reprezentanților aeroportului clujean, cele două rute mult aşteptate care au mai fost operate în trecut de pe Aeroportul Internaţional Cluj, vor oferi pasagerilor acces către destinații atractive de vacanță. 

Zborurile spre Malta vor fi operate din 28 martie 2022, cu 2 frecvențe pe săptămână, în zilele de luni şi vineri. Malta, insula situată în mijlocul Mării Mediterane, reprezintă un amalgam de istorie, tradiţii şi cosmopolitism. În anul 2019 peste 2,7 milioane de oameni au vizitat Malta, bucurându-se de peisajele spectaculoase, vegetaţia luxuriantă şi de mâncărurile tradiţionale.  

Zborurile spre Nisa vor debuta din 1 august 2022, cu 2 frecvențe pe săptămână, în zilele de luni şi vineri. Nisa, frumosul oraş de pe Riviera Franceză este al 5-lea oraş ca mărime al Franţei, fiind considerat capitala Coastei de Azur şi reprezintă una dintre cele mai stralucitoare destinatii de vacanţă de pe continent.  

În cei peste 14 ani de operaţiuni de succes pe Aeroportul Internaţional Cluj, compania aeriană Wizz Air a căutat în permanenţă să îşi extindă reţeaua de rute şi să ofere oportunităţi de călătorie la preţuri accesibile pentru pasageri, iar aceste noi zboruri spre Malta şi Nisa vor acompania în 2022 alte oferte de vacanţă precum zborurile spre: Abu Dhabi, Alicante, Bari, Mykonos, Zakynthos, Creta-Chania şi Palma de Mallorca.  

„Aeroportul Internațional Cluj rămâne un motor de dezvoltare al regiunii şi în perioada pe care o traversăm, iar eforturile sale de creştere a conectivităţii regiunii, sunt astăzi concretizate prin cele 2 rute noi anunţate pentru anul 2022. Zborurile directe spre Nisa reprezintă feed-back-ul nostru în urma numeroaselor solicitări din partea comunităţilor de români din această zonă. Totodată, le mulţumim pe această cale tuturor pasagerilor şi partenerilor  care ne-au susţinut în aceşti ani grei şi le dorim un An Nou Fericit, cu cât mai multe zboruri de pe aeroportul clujean”, a precizat David Ciceo, directorul general al aeroportului clujean.

Vă reamintim că în prezent, de pe Aeroportul Internaţional Cluj puteţi călători spre peste 40 de destinaţii, iar biletele spre noile destinaţii anunţate, Malta şi Nisa pot fi rezervate accesând site-ul companiei aeriene www.wizzair.com.  

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

Comenteaza
loading...