Noi detalii în cazul omului de afaceri din Cluj răpit și torturat pentru criptomonede. Agresorii i-au tăiat un deget

Noi detalii în cazul omului de afaceri din Cluj răpit și torturat pentru criptomonede. Agresorii i-au tăiat un deget
| Foto: crypto.ro / s.iw.ro

Atac în stil mafiot la marginea municipiului Cluj-Napoca, unde un om de afaceri ar fi fost sechestrat și agresat de mai multe persoane care ar fi căutat să obțină codul de acces la portofelul cu criptomonede al acestuia.

Bărbatul răpit și torturat este un om de afaceri din Cluj, patronul unui restaurant. Afaceristul de 42 de ani s-ar fi deplasat, într-o seară, cu mașina până la marginea municipiului Cluj-Napoca, într-o hală, pentru a se întâlni cu un bărbat pe care-l cunoștea și care urma să-i ofere sfaturi în domeniul criptomonedelor.

Ulterior, au mai apărut alți doi indivizi care aveau fețele acoperite cu cagule și au început să-l tortureze pe afaceristul clujean.

Potrivit declarațiilor făcute de afacerist, tâlharii i-au tăiat un deget de la mână, i-au turnat alcool pe gât, l-au stropit cu motorină şi l-au ameninţat cu moartea, relatează Observatornews.ro.

Agresorii l-au torturat pe afacerist ca să obțină codul de acces la portofelul cu criptomonede al acestuia. Ulterior suspecții au plecat cu criptomonede care valorează aproximativ 900.000 de lei, un telefon și două laptouri, conform sursei citate.

După ce a scăpat de agresori, omul de afaceri nu s-a dus la spital de teamă și nici nu a anunțat Poliția.

Ce spune IPJ Cluj despre acest caz

Un accident rutier s-a produs, în data de 16 ianuarie, în jurul orei 05.45, în Cluj-Napoca, în care a fost implicat un bărbat, de 42 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, respectiv 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit IPJ Cluj, bărbatul le-a relatat oamenilor legii că ar fi fost sechestrat și agresat, în noaptea de 15/16 ianuarie, într-o hală aflată în proximitatea municipiului Cluj-Napoca, faptă pe care nu a sesizat-o printr-un apel de urgență.

După accident, bărbatul de 42 de ani a fost dus la spital.

"S-a intervenit chirurgical de urgență pentru reconstrucția degetului, iar în momentul de faţă, pacientul este internat în cadrul Compartimentului de Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă pentru monitorizare și tratament de specialitate", au transmis reprezentanții Spitalul Judeţean de Urgenţă Cluj.

Comenteaza