Update Noi dezvăluiri despre accidentul petrecut la Cluj, în care au fost implicate o ambulanță și un taximetru

Noi dezvăluiri despre accidentul petrecut la Cluj, în care au fost implicate o ambulanță și un taximetru

Asociația Taximetriștilor Clujeni a oferit noi detalii despre starea celor implicați în accident, dar și despre urmările pe care le-a avut evenimentul. 

UPDATE: Ambulanțierului nu i-a fost suspendat permisul pe 90 de zile. El primeste dovada periodic până se termină cercetarea penală Domnul taximetrist a fost externat a 2- a zi dimineata de la clinica B.M.F. cu fractura de os zigomatic(la fată). Afirmatia celui care a postat ,că ar avea nevoie de operație la membru inferior nu este susținută deoarece domnul taximetrist s-a deplasat pe picioarele lui în această perioada. Domnișoara C.I. a fost externata după 6 zile. Atât în momentul accidentului cât și în cursul nopții angajații S.A.J.-Cluj implicați în accident s-au informat îndeaproape despre starea de sănătate a celor aflați în taxi( doamna doctor a vizitat-o pe d-șoara la spital iar pe domnul taximetrist nu l-a mai găsit fiind externat) Despre afirmația că,, ambulanța Dej nu s-a interesat despre starea de sănătate a celor doi" vă informez că sediul serviciului de ambulanță Cluj este în C-N , iar conducerea instituției s-a interesant îndeaproape despre starea de sănătate a celor implicați în eveniment. Despre afirmația că domnul taximetrist ar trebui să suporte cheltuieli financiare pt.,,operațiile ce vor urma" -C.N.A.S. Cluj va suporta toate cheltuielile urmând să-și recupereze aceste sume de la firmele de asigurări. Cât despre vinovăția sau nevinovăția cuiva, nu ne exprimăm punctul de vedere deoarece există o cercetare în curs. Totodată afirmația că ar avea nevoie de zeci de zile de îngrijire, eu zic să asteptăm să treaca acest timp deoarece nici un medic nu poate să spună că un pacient are nevoie de 3 luni de îngrijire anticipat. Rareș Ghilea (președintele Sindicatului Ambulanța Cluj).

----------------------------------------------------------------------------------

În noaptea de 18 spre 19 octombrie, în Piața Avram Iancu, în apropierea Teatrului Național, o ambulanță și un taximetru au fost implicate într-un accident, a căror urmări sunt foarte grave. Taximetriștii clujenii au oferit noi detalii despre starea celor implicați. 

"Toți am citit în presă sau am auzit de la colegi de evenimentul neplăcut din noaptea de 19 Octombrie.
Titlurile știrilor de presă titrau: "Ambulanță răsturnată de taximetru"
NIMENI din presă nu a mai urmărit știrea, urmările evenimentului nefericit.
Mai mult, comentariile la adresa taximetristului, multe dintre ele malițioase, jignitoare, au fost postate cu o ură viscerală în spațiul virtual.
Un interviu cu medicul aflat în ambulanță în momentul impactului a dus la comentarii gen: "Eroii de pe ambulanță".
REALITATEA, din păcate, e cruntă și lovește crunt familiile celor două victime.

Șoferul ambulanței a rămas fără permis pe o perioadă de 90 de zile. Un număr de patru martori oculari ai accidentului au declarat că ambulanța NU avea semnalele acustice în funcțiune!
Dosarul este la Parchet, colegul nostru, Sergiu, având nevoie de peste 90 de zile de îngrijiri medicale. Clienta, o studentă din Târgu Mureș, are nevoie de peste 100 de zile de îngrijiri, suferind o ruptură hepatică și numeroase traumatisme.
NIMENI!!! Nici șoferul vinovat, nici cineva de la Ambulanța Dej, NU s-a interesat de starea victimelor până astăzi!!!!
Au plecat FĂRĂ nici o zgârietură de la Cluj.
Pacienta transportată, o persoană în vârstă de 79 de ani, NU prezenta absolut nici o "urgență", era un transfer intraspitalicesc banal!!!
Colegul află mâine dacă are nevoie de operație la picior, având TOATE coastele de pe partea stângă rupte și o tăietură gravă la ochi care necesită operație complexă.
Tânăra rănită grav este acasă, la Mureș, nevoită să-și înghețe anul universitar, fiind terminată psihic după trauma suferită!...", e meajul transmis de Asociația Taximetriștilor Cluj. 

Comenteaza