Video Noi imagini cu POLIȚIA din Cluj-Napoca pe urmele lui Sterp. După accident, manelistul s-a ascuns într-un WC

Noi imagini cu POLIȚIA din Cluj-Napoca pe urmele lui Sterp. După accident, manelistul s-a ascuns într-un WC

Au apărut noi imagini cu cursa nebună a manelistului Culiță Sterp pe străzile Clujului. În spatele lui, la mare distanță și cu mică viteză, o mașină a Poliției.

Camerele de supraveghere l-au filmat pe Culiţă în timp ce fugea de poliţişti, cu câteva secunde înainte de accident. Agenţii îl urmăreau, pentru că îl văzuseră pe radar, pe Calea Florești, că depăşise viteza legală (n.red. avea peste 96 km/h) şi nu oprise la indicaţiile lor.

Totul s-a petrecut în dimineața zilei de 17 noiembrie 2022, în jurul orei 02.00. Cu poliția pe urme, manelistul a trecut pe culoarea roșie a semaforului, în centrul Clujului, a izbit în plin un Logan, a cărei parte din faţă a fost pulverizată în urma impactului. Nu s-a sinchisit de soarta şoferului nevinovat, un tânăr de 32 de ani. S-a ascuns într-o toaletă ecologică dintr-un şantier, dar a lăsat maşina pe marginea drumului. Poliţiştii l-au găsit repede. Au constatat că nu avea ce căuta la volan: băuse (n.red. avea 0,71 alcoolemie). Din fericire, șoferul care a fost victima lui Culiţă Sterp a scăpat cu răni uşoare. 

Deoarece Culiță Sterp a fugit de la locul accidentului, oamenii legii au luat decizia să îl rețină pentru 24 de ore. De asemenea, cântăreţul a rămas fără permis de conducere şi se pregăteşte să plătească o amendă usturătoare.

Comenteaza