Noi restricţii de circulaţie în zona Gării. Vezi harta cu indicaţii rutiere

Noi restricţii de circulaţie în zona Gării. Vezi harta cu indicaţii rutiere
Lucrările de modernizare la linia de tramvai pe tronsonul cuprins între străzile Horea şi Burebista, pe latura nordică şi între cele două refugii de tramvai existente, impun noi restricţii de circulaţie, arată astăzi Primăria Cluj-Napoca.

Circulaţia autovehiculelor în piaţa Gării va fi interzisă în această noapte pe tronsonul cuprins între străzile Horea şi Burebista, pe latura nordică şi între cele două refugii de tramvai existente pe sensul de mers spre bulevardul Muncii.

Totodată, începând de mâine, linia 100 de transport în comun va circula dus-întors pe traseul Oaşului - strada Gării - Locomotivei - P-ţa Gării, iar staţia liniei 100 din piaţa Gării se va muta. Astfel, de mâine clujenii se pot debarca pe latura sudică a pieţei Gării între strada I.L. Caragiale şi Horea, iar la îmbarcare se pot urca în autobuz înainte de pod, în staţia comună cu liniile 31, 31B şi 39.

Zona de lucrări va fi semnalizată cu indicatoare rutiere.

De asemenea, începând de mâine, odată cu demararea lucrărilor la linia de tramvai pe strada Oaşului, între străzile Căii Ferate şi Maramureşului, circulaţia autovehiculelor va fi restricţionată la câte o bandă pe sens. Oprirea, staţionarea şi parcarea pe toată lungimea tronsonului în lucru vor fi interzise.

Se impun restricţii de circulaţie la intersecţiile străzii Oaşului cu strada Stephenson şi cu strada Dumbrava Roşie, în sensul că intrarea şi ieşirea pe şi de pe acestea se va realiza numai prin viraje de dreapta.

Pentru modernizarea liniei de tramvai, pe strada Căii Ferate la intersecţia cu strada Traian, se interzice traversarea peste linia de tramvai. La virajul la stânga de pe strada Oaşului pe strada Traian se va folosi ca şi locaţie de întoarcere intersecţia cu strada Decebal, precizează Primăria.

Etichete
Comenteaza