Noiembrie păzit de jandarmi. Peste 700 de misiuni efectuate

Noiembrie păzit de jandarmi. Peste 700 de misiuni efectuate
Efectivele din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Alexandru Vaida Voevod” Cluj au efectuat în cursul lunii noiembrie peste 700 de misiuni. Cele mai multe au fost în timpul protestelor.

În total, au fost executate 764 de acţiuni, dintre care 337 au fost misiuni de asigurare a ordinii publice pe timpul manifestaţiilor de protest, sportive şi cultural-artistice, în timp ce 261 au fost executate pentru menţinerea ordinii publice în mediul urban şi rural, în staţiunile montane şi pe traseele turistice adiacente.

Pe lângă acestea, au mai fost opt acţiuni de intervenţie, 90 pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere şi 68 au fost executate în cooperare cu alte instituţii (Poliţia, Parchetul, organele silvice, executorii judecătoreşti, I.T.M. Cluj, DIICOT, RENEL).

În cadrul misiunilor organizate atât în mod independent cât şi în colaborare cu efective ale Poliţiei clujene pe linia prevenirii şi combaterii fenomenului infracţional şi contravenţional au fost constatate 22 infracţiuni cu 19 autori reţinuţi. Au fost aplicate 44 amenzi contravenţionale, pentru încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi pentru comerţ ilicit, în valoare de aproximativ 17050 lei, în timp ce 58 de persoane au fost sancţionate cu avertisment scris.

 

Comenteaza