Nou protest de amploare pentru familia Bodnariu

Nou protest de amploare pentru familia Bodnariu
Aproximativ 5.000 de persoane sunt aşteptate să participe la un nou miting de solidaritate cu familia Bodnariu din Norvegia, căreia autorităţile i-au luat cei cinci copii.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 16 aprilie, în Piața Unirii, între orele 11:00 şi 13:00, și va fi urmat de un marș de susținere în centrul orașului.

"Trebuie să ne unim alături de familia Bodnariu care trece prin această criză deoarece credem că Dumnezeu ne învață ca pe copiii pe care familia îi primește din partea Lui să fie crescuți cu dragoste, să îi învețe ascultarea de Dumnezeu și tot familia să se ocupe de educația lor morală și spirituală. Faptul că încă în Norvegia acești copii sunt separați de familia lor biologică, considerăm că este o mare eroare și vrem să atragem atenția acestei organizații care le-au luat copiii că au făcut o greșeală și trebuie să cedeze înapoi copiii familiei. Este o vreme în care suntem invadați de tot felul de principii și învățături care n-au nimic de-a face cu Scriptura și noi, creștinii, trebuie să apărăm aceste valori biblice", a afirmat pastorul Vasile Tămaș, președintele Comunității Bisericilor Creștine Baptiste Cluj, co-organizator al acțiunii.

Copiii familiei românului Marius Bodnariu, inginer IT, şi soţiei sale norvegiance Ruth, asistentă medicală, au fost luaţi de la părinţi de Serviciul de protecţie a copilului din Norvegia, Barnevernet, în noiembrie, după ce cele două fete, cele mai mari din familie, ar fi spus că primesc corecţii fizice de la părinţi. De asemenea, părinţii ar fi suspectaţi de îndoctrinarea religioasă a copiilor.

La începutul lunii aprilie, fratele lui Marius Bodnariu, Daniel, anunţa că bebeluşul Ezechiel trebuie să se întoarcă la familia naturală, iar soţii Bodnariu au dreptul să-şi vadă cei doi băieţi mai mari de două ori pe săptămâna, în loc de o dată.

Comenteaza