Nou record ziuadecj.ro: 12.669 de vizitatori unici !

Nou record ziuadecj.ro: 12.669 de vizitatori unici !
Website-ul cotidianului ZIUA de CLUJ a reuşit să îşi îmbunătăţească de două ori, în numai cinci zile, cea mai bună performanţă de trafic. Astfel, ziuadecj.ro şi-a depăşit luni, 15 noiembrie, cea mai bună performanţă de trafic. Potrivit trafic.ro., 12.669 de persoane au urmărit atunci informaţiile din politică, administraţie, ştirile din ştiinţă şi divertisment, dar şi comentariul livetext al meciului Gloria Bistriţa - CFR Cluj. Luni au fost înregistrate 15.707 vizite.
Asta după ce joia trecută website-ul depăşise pentru prima dată cifra de 12.000 de unici. ziuadecj.ro şi-a îmbunătăţit de şase ori cea mai bună performanţă de trafic în ultimele două luni, ajungând de la 10.500 de clienţi unici la peste 12.600.

“Ne aflăm pe linia pe care ne-am propus-o, aceea de a deveni cel mai bun website de ştiri generaliste din Cluj. Lucrăm la îmbunătăţirea performanţelor noastre cot la cot cu clujenii, care sunt publicul nostru ţintă, de aceea vreau să le mulţumesc pentru fidelitate”, a spus directorul ZIUA de CLUJ, Rareş Bogdan.

(D.O.)

Comenteaza