Noul Renault MEGANE R.S. vine în Cluj

Noul Renault MEGANE R.S. vine în Cluj

Testează tehnologia și simte adrenalina! Poți câștiga 2 bilete la FORMULA 1 GRAND PRIX DE FRANCE 2018 pentru a te bucura de spectacolul echipei Renault Sport Formula One Team™.

Week-end-ul acesta, în perioada 8-10 iunie, clujenii sunt aşteptaţi la Mall VIVO! Cluj-Napoca, acolo unde Renault a pregătit o zonă special dedicată celor mai importante modele, în frunte cu noul model Megane RS. Cei care vor vizita zona Renault pot cere informaţii şi detalii despre întreaga gama, isi pot antrena abilitatile pe un simulator de Formula 1 şi pot testa modelele: Talisman, Megane, Koleos, Kadjar, Captur, Clio, ZOE şi Noul Megane RS.

Prezentat în premieră la Salonul Auto de la Frankfurt, Noul Megane R.S. este disponibil şi în România. Prețul pentru versiunea cu transmisie manuală şi șasiu Sport începe de la 30,000€ (TVA inclus), în timp ce varianta cu o cutie automată EDC şi șasiu Sport pornește de la 31,500€ (TVA inclus ).

 A treia generație a modelului emblematic nu își ascunde ADN-ul dobândit din motorsport, devenind acum mai puternic şi mai agil. Echipele de la Renault Sport Cars și-au folosit expertiza pentru a pregăti noul motor turbo de 1.8 litri cu 4 cilindri (1798 cc) care dezvoltă 280 CP (205 kW) la 6000 rpm, derivat din sinergiile Alianței Renault-Nissan. Motorul a fost reproiectat datorită expertizei inginerilor de la Renault Sport Racing, integrând un nou sistem de răcire, adăugând o priză dublă de aer la turbocompresor şi regândind sunetul produs de sistemul de evacuare. Comparativ cu generația anterioară de Megane R.S., acest motor turbo are un cuplu suplimentar de 30 Nm. Astfel, cu un cuplu de vârf de 390 Nm, noul model garantează o experiență surprinzătoare de condus.

Cei mai norocoşi dintre participanti pot castiga 2 bilete la FORMULA 1 GRAND PRIX DE FRANCE 2018 pentru a se bucura de spectacolul celor de la Renault Sport Formula One Team.

Gasiti mai mult detalii pe link-ul urmator: promotii.renault.ro.

Comenteaza