Breaking news Noul ziuadecj.ro: informaţii de calitate, uşor de citit de pe orice dispozitiv

Noul ziuadecj.ro: informaţii de calitate, uşor de citit de pe orice dispozitiv

Tehnologia se schimbă, viaţa se desfăşoară într-un ritm mult mai alert, iar dumneavoastră, cititorii noştri, deveniţi mai exigenţi. Vreţi acces rapid la ştiri, iar informaţia trebuie să fie de calitate. Vă aşteptaţi, pe bună dreptate, ca jurnaliştii să fie echilibraţi, imparţiali, echidistanţi. Iar noi, cei de la Ziua de Cluj, depunem toate eforturile pentru a nu vă înşela aşteptările.

De aceea, ziuadecj.ro îmbracă de astăzi "haine" noi. 

Noul ziuadecj.ro este mai aerisit, mai uşor de citit. Este extrem de rapid şi uşor de utilizat în orice situaţie, în orice context, întrucât este un website complet responsive, adaptat pentru desktop, tabletă şi telefoane mobile. 

În plus, cu un singur click aveţi acces la conţinutul ZIUA de CLUJ de pe reţelele de socializare: Facebook, Instagram, Twitter şi Youtube.

Fie că vorbim de Politică, Administraţie, Economie, Sport, Sănătate sau Justiţie, paginile din fiecare domeniu sunt gândite după principiul „every page is a homepage”. Aşa că, orice subiect v-ar interesa, ne-am asigurat că este uşor de găsit şi la fel de uşor de citit. Pentru noi este important să vă puteţi informa rapid despre lucrurile care vă interesează şi care vă influenţează viaţa.

"Am ţinut să punem în prim plan nevoia de informare a cititorilor, aşa că informaţia este vedeta noului site. Grafica este una minimalistă, lăsând imaginilor şi cuvintelor rolurile principale. Obiectivul nostru este de a oferi cititorilor ZIUA de CLUJ acelaşi produs premium cu care i-am obişnuit, dar într-o variantă online mult mai prietenoasă şi mai uşor de utilizat. Rămânem fideli principiului de a furniza ştiri şi analize quality, lăsând cititorilor plăcerea de a trage concluziile", a explicat principiile după care a fost construită noua versiune ziuadecj.ro jurnalistul Mihai Moga, cel care a coordonat proiectul.

"De asemenea, am ţinut cont de feed-back-ul primit de-a lungul timpului de la agenţiile şi clienţii de publicitate, cei care, cumpărând reclamă pe ziuadecj.ro, susţin jurnalismul de calitate practicat de colegii mei. Odată cu noua versiune a site-ului, le oferim mai multe variante de a se promova, atât clasice cât şi inovative, astfel încât să garantăm acel return of investment pe care îl caută orice departament de marketing", a precizat Mihai Moga.

Website-ul a fost realizat de o echipă de programatori condusă de Daniel Toader, folosind cele mai moderne tehnologii, ţinând cont de obiceiurile de consum şi de preferinţele cititorilor, în urma unui proces aprofundat de cercetare a pieţei.

Comenteaza