Nu i-a păsat de nimic. Un clujean a fost prins beat la volan, fără carnet și cu ITP-ul expirat

Nu i-a păsat de nimic. Un clujean a fost prins beat la volan, fără carnet și cu ITP-ul expirat
imagine cu caracter ilustrativ

Un bărbat de 51 de ani din Cluj-Napoca a fost oprit în trafic de polițiști în timp ce conducea un autoturism spre localitatea Apahida. Acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii din Apahida, au depistat, la data de 25 februarie, în jurul orei 12.40, un bărbat de 51 de ani din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce circula cu un autoturism spre localitatea Apahida, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind astfel aplicate măsuri legale. Totodată, în urma verificărilor, polițiștii au constatat că acesta avea dreptul de a conduce suspendat, iar inspecția tehnică periodică a vehiculului se afla în afara perioadei de valabilitate", a transmis IPJ Cluj.

Oamenii legii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

De asemenea, un alt bărbat de 68 de ani din Cluj-Napoca, a fost depistat mort de beat la volan în timp ce conducea o mașină spre comuna Ciurila, la data de 27 februarie, în jurul orei 22:10.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul înregistrat fiind de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În baza rezultatului alcoolscopic, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice la o unitate medicală, necesare stabilirii alcoolemiei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Comenteaza