NUNTĂ LA PALAT: Prinţul William nu vine în luna de miere în Transilvania. A ales o insulă de lângă Australia

NUNTĂ LA PALAT: Prinţul William nu vine în luna de miere în Transilvania. A ales o insulă de lângă Australia
O noapte de cazare pe Lizard Island costă 3.299 de dolari.

Prinţul William şi Kate Middleton, îşi vor petrece luna de miere pe Lizard Island, o insulă ce face parte din Marea Barieră de Corali din Australia, potrivit presei britanice. Iniţial, au existat voci care dădeau ca sigură o vizită a cuplului la domeniul familiei, din Transilvania. Conform ziarului online Croatian Times, locuitorii satului Viscri au afirmat că proprietăţile regale au fost puse la punct după o serie de vizite ale unor persoane oficiale "care ar face aparent parte din Brigada de Protecţie Regală". Localnicii au şi început să facă pregătiri pentru primirea cuplului.

William şi Kate vor petrece noaptea nunţii la Palatul Buckingham din Londra, iar sâmbătă vor pleca la castelul Balmoral din Scoţia. Abia după aceea vor pleca în Australia.

Se spune că Lizard Island a fost vizitată de Madonna, Charlize Theron, Teri Hatcher, Kate Hudson şi Tiger Woods.

Insula are statutul de parc naţional şi a primit numele Lizard Island de la celebrul explorator britanic James Cook, care a descoperit-o în anul 1770. 

 

Kate Middleton, în vârstă de 29 de ani, şi prinţul William, în vârstă de 28 de ani, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, s-au cunoscut în 2001 la universitatea scoţiană St. Andrews. William este fiul cel mare al prinţesei Diana, decedată în 1997.

 

Comenteaza