Nunţi pe Cluj Arena

Nunţi pe Cluj Arena
Concerte, festivaluri, conferinţe, evenimente corporatiste, dar şi nunţi. Acestea sunt câteva dintre variantele de evenimente ce vor putea fi organizate contracost pe noul stadion Cluj Arena, pentru a asigura veniturile societăţii care administrează stadionul.

"Nu va fi uşor pentru cei care vor lucra la Cluj Arena SA. Vor trebui să aducă bani pentru administrarea stadionului, deoarece Consiliul Judeţean nu va aloca niciun ban pentru activitate. Va trebui să se autofinanţeze, or doar din meciurile de fotbal nu se poate face profit", a spus astăzi preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe. Acesta spune că a consultat o listă de evenimente organizate pe prestigiosul stadion Allianz Arena din Munchen şi că "evenimentele care nu au legătură cu sportul sunt mult mai multe decât meciurile".

Înfiinţarea societăţii care va administra Cluj Arena, o societate pe acţiuni cu acelaşi nume, a fost aprobată astăzi de consilierii judeţeni. Director şi preşedinte al Consiliului de Administraţie va fi Radu Raţiu, consilier juridic al lui Alin Tişe, despre care acesta din urmă spune că a fost propus de PDL. "Aceasta este principala sa calitate, de membru de partid, pentru că propunerea a aparţinut PDL, la fel ca la restul regiilor administrate de CJ Cluj", a spus Tişe.

Comenteaza