Adolescentă, prinsă în FLAGRANT când și-a vândut copilul. Câți bani a luat

Adolescentă, prinsă în FLAGRANT când și-a vândut copilul. Câți bani a luat
| Foto: colaj sursa: https://ancaarau.ro/, https://www.thesun.co.uk/

O mamă în vârstă de 19 ani a fost prinsă în flagrant delict vânzându-și copilul. Fata avea în geantă suma tranzacției.

Este vorba despre o ucraineancă de 19 ani. Aceasta a fost prinsă de poliţişti în flagrant delict vânzându-și copilul, având în geantă suma tranzacției, 19.000 de lire, transmite stirileprotv.ro, citând cotidianul The Sun.

Teancurile de bancnote au fost inventariate de polițiști, iar fata reținută în orașul Dnipro. Mama de 19 ani riscă până la 15 ani de închisoare, dacă va fi condamnată pentru vânzarea copilului său.

„La ora stabilită, ea a venit la locul de întâlnire, unde a fost reținută în timp ce primea banii" au anunțat autoritățile. „Locul de reședință al deținutei a fost percheziționat și au fost confiscate probe materiale" au precizat polițiștii.

Copilul, un băiat de doi ani a fost predat serviciilor sociale din Ucraina. Tânăra a fost arestată preventiv pentru 60 de zile. Nu au fost dezvăluite nici identitatea suspectei și nici cea a cumpărătorului.

„Infracțiunea a fost documentată de către departamentele de poliție ale Poliției de Migrație și ale Departamentului de Investigații al Poliției Naționale din regiunea Dnipro, în cooperare cu Departamentul de Analiză Criminală" se aarată în comunicatul Poliției.

Comenteaza