O casă a luat foc la Turda. Proprietarul a rămas în chiloţi GALERIE FOTO

O casă a luat foc la Turda. Proprietarul a rămas în chiloţi GALERIE FOTO
O casă din Turda a luat foc, iar incendiul se întinde şi la casele din jur.

Casa de la numărul 14 de pe strada Ecaterina Teodoroiu din Turda arde la această oră. Pompierii au intervenit cu două echipaje şi încearcă să stingă focul, dar şi să împiedice răspândirea lui. Casa de la numărul 12 este cea mai expusă.

Vecinii spun că totul a plecat de la o bubuitură din garaj.

Oamenii sunt disperaţi. Proprietarul casei care a luat foc a rămas doar în chiloţi şi priveşte cum munca sa de o viaţă se preface în scrum. El şi ceilalţi membri ai familiei au fost scoşi pe geam de pompieri, cu spijinul vecinilor.

UPDATE Incendiul se extinde la casa cu numărul 12. În schimb, la casa de la numărul 16, pompierii au reuşit momentan să împiedice propagarea flăcărilor.

La faţa locului a venit şi o a treia autospecială.

UPDATE 2 Intervenţia de la casa din Turda s-a încheiat. Pompierii au reuşit să stăvilească flăcările. "Au fost până la urmă patru autospeciale şi echipajele aferente, care au reuşit să stingă incendiul. Garajul şi o parte din mansarda casei au ars complet, de asemenea s-au distrus părţi din plafonul parterului casei. Flăcările care s-au extins către un alt imobil au fost stăvilite. Pompierii încă mai lucrează la înlăturarea efectelor incendiului şi la stabilirea cauzelor care au dus la producerea sa", a declarat Andrei Biriş, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

 

Etichete
Comenteaza