News alert Update Foto O celebră mănăstire din Ardeal, în flăcări

O celebră mănăstire din Ardeal, în flăcări
| Foto: Mediafax
O celebră mănăstire din Ardeal, în flăcări. pompierii intervin acum
O celebră mănăstire din Ardeal, în flăcări. pompierii intervin acum
O celebră mănăstire din Ardeal, în flăcări. pompierii intervin acum

Pompierii din Alba și din Cluj intervin, vineri, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul Mănăstirii Râmeţ, din judeţul Alba. Flăcările au cuprins acoperişul, care arde pe o suprafaţă de 600 mp.

 

UPDATE: Autospeciale ale ISU Cluj se deplasează, în aceste momente, pentru a sprijini operațiunile de stingere ce se desfășoară în județul Alba.

"Două autospecialele pentru stingerea incendiilor din Detașamentul de Pompieri Turda, încadrate cu 10 subofițeri au plecat în sprijin, în județul Alba, pentru operațiunile de stingere ce se desfășoară la mănăstirea Râmeț"

______________________________________

Un incendiu a izbucnit, vineri, la acoperişul Mănăstirii Râmeţ din judeţul Alba. Potrivit pompierilor, focul a distrus deja o suprafaţă de aproximativ 600 mp din acoperiş.

„Arde acoperişul pe o suprafaţă de aproximativ 400-600 mp. Intervine Detaşamentul Aiud în cooperare cu Detaşamentul de Pompieri Alba Iulia. Forţe alocate: patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două autoscări de 42 m şi o motopompă de mare capacitate. Intervin de asemenea două autospeciale SMURD tip B2”, a precizat Adrian Botezan, purtătorul de cuvânt al ISU Alba, potrivit Mediafax.

El a mai spus că acţiunea de stingere este în derulare, iar forţele de intervenţie vor fi suplimentate gradual. 

 

Comenteaza