News alert Accident: O cisternă care transporta peste cinci tone de motorină s-a răsturnat în Floresti. Traficul este blocat pe DN1

Circulația este oprită în ambele sensuri din cauza accidentului. 

Potrivit poliștilor, un bărbat de 42 de ani din Cluj, care conducea o cisternă, s-a răsturnat în comuna Florești, pe sensul de mers spre Oradea. Accidentul a avut loc după ce șoferul a pierdut controlul asupra direcției și s-a răsturnat în afara drumului.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje din cadrul ISU Cluj. „În jurul orei 12.00, am fost semnalați despre răsturnarea unei cisterne în afara părții carosabile, încărcată cu motorină, între localitățile Florești și Gilău (pe sensul de mers Florești – Gilău). Pompierii au asigurat măsuri preventive pentru evitarea producerii unui incendiu ulterior răsturnării vehiculului, iar un echipaj SMURD a consultat șoferul autotrenului în vârstă de 40 de ani.

Acesta nu prezenta răni grave și a refuzat transportul la spital. În acest moment sunt scurgeri reduse de motorină pe la capacul unuia dintre compartimente, care este gestionată de către șofer prin transvazarea motorinei într-unul dintre compartimentele goale ale cisternei. Firma transportoare va asigura recuperarea ansamblului de vehicule din afara părții carosabile”, transmite ISU Cluj. 

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a anunțat că există scurgeri de combustibil din cisternă. 

 

Comenteaza