O clujeancă a pus anunțuri false pe OLX cu apartamente pentru UNTOLD. A venit şi condamnarea la închisoare

O clujeancă a pus anunțuri false pe OLX cu apartamente pentru UNTOLD. A venit şi condamnarea la închisoare

Festivalul UNTOLD a oferit infractorilor multe ocazii de a opera în Cluj-Napoca. Primii care au acţionat au fost cei de pe piaţa imobiliarelor. Este cazul unei tinere care a luat bani de la 15 persoane după ce a pus anunțuri false pe OLX cu apartamente de închiriat în perioada festivalului. 

O tânără din Cluj-Napoca a fost condamnată la închisoare cu suspendare pentru înșelăciune, după ce a pus în anul 2018 anunțuri false pe OLX cu apartamente de închiriat în perioada festivalului UNTOLD.

Femeia a cerut și primit sume de bani în avans de la 15 persoane pentru închirierea a două garsoniere, în special pentru perioada festivalului UNTOLD. Ulterior, tânăra nu și-a mai onorat înțelegerea, invocând că i-ar fi murit mama sau bunica, a transmis clujust.ro. Totodată a făcut unor victime promisiuni pentru returnarea banilor pe care nu le-a mai onorat. 

Pe lângă condamnarea la un an și 6 luni de închisoare cu suspendare, fiind la prima confruntare cu legea penală, clujeanca este obligată să dea oamenilor înșelați banii înapoi.

Totodată femeia este obligată să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii timp de 60 de zile. La prima abatere de la măsurile de supraveghere şi la nerespectarea măsurilor de supraveghere i se va revoca suspendarea şi clujeanca îşi va executa pedeapsa în regim de detenţie. 

Vezi AICI faptele inculpatei descrise în dosarul penal. 

Comenteaza