O comună din Cluj poate fi aleasă destinația anului 2023 în România

O comună din Cluj poate fi aleasă destinația anului 2023 în România
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Este vorba de comuna clujeană Săcueiu, care participă la competiția destinațiilor turistice din România, „Destinația anului 2023”.

Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Cluj, inclusă la categoria “Stațiuni turistice”, comuna Săcuieu este singura participantă, din zonă, în cadrul acestei competiții.

Vă îndemnăm, deci, să votați și să susțineți comuna Săcuieu, gratuit, printr-un simplu vot AICI. E o șansă în plus pentru a spori vizibilitatea acestei stațiuni turistice din județul Cluj!”, au transmis aceștia.

Reamintim, totodată, faptul că forul administrativ județean are intenția de a realiza în zona Săcuieu, în asociere cu Primăria Săcuieu, un proiect pentru amenajarea unui domeniu schiabil la Vlădeasa.

Conform studiilor, terenul și clima permit realizarea la Vlădeasa a unui domeniu schiabil în care șase luni pe an iubitorii sporturilor de iarnă să beneficieze de zăpadă naturală, iar cu zăpadă artificială se poate ajunge chiar până la nouă luni. Este vorba despre versantul estic al muntelui Vlădeasa, la o altitudine cuprinsă între 1100 și 1700 de metri.

Comenteaza