O femeie din Cluj, bătută cu „dedicaţie” chiar de ziua ei. Bărbatul, plecat la muncă în Anglia auzise niscaiva zvonuri

O femeie din Cluj, bătută cu „dedicaţie” chiar de ziua ei. Bărbatul, plecat la muncă în Anglia auzise niscaiva zvonuri
Acum femeia e hotărâtă să intenteze proces de divorţ.

Simona B. a împlinit luni, 27 aprilie, vârsta de 31 de ani. Cu o zi înainte însă, soţul său, gelos, proaspăt întors din Anglia de la muncă, i-a dat o bătaie pe care n-o va uita prea curând. "

"A zis că un vecin mai în vârstă i-a spus că-s curvă, fiindcă aş fi avut relaţii cu un băiat din curtea noastră şi că i-am dat bani ca să se culce cu mine. Asta pentru că am stat într-o seară cu familia lor, la masă şi am băut şi eu un pahar de bere", explică, plângând, femeia.

Mărturiseşte că i s-a jurat de nenumărate ori soţului că n-a comis păcatul, fiind dispusă să meargă împreună la biserică pentru a întări acest lucru, însă acesta, încăpăţânat, refuză să-i mai vorbească.

Ba, mai mult, o ameninţă cu moartea, în cazul în care îl va părăsi şi va merge la un alt bărbat. "În ciuda faptului că avem împreună doi copii, o fetiţă în vârstă de un an şi şase luni şi un băieţel de 3 ani, nu am ce face, fiindcă decât să stau cu un bărbat care e gelos şi mă poate omorî oricând mai bine rămân singură şi-mi cresc aşa cum pot, copiii", a afirmat aceasta, trăgând puternic aer în piept şi ieşind din sediul I.M.L. Cluj, în mână cu un certificat medico-legal.

Comenteaza