O haită de câini fără stăpân seamănă teroarea la Turda. Luni, un copil de 6 ani a fost ucis de un câine. S-a întâmplat în Constanţa

O haită de câini fără stăpân seamănă teroarea la Turda. Luni, un copil de 6 ani a fost ucis de un câine. S-a întâmplat în Constanţa

O haită, care deja cuprinde peste 10 câini fără stăpân, pune în pericol siguranţa cetățenilor din municipiul Turda, judeţul Cluj. Ieri, în localitatea constanţeană Cotu Văii, un copil de 6 ani a fost ucis de un câine. 

Turdenii s-au trezit peste noapte cu o haită de câini în cartierul Băi. Oamenii spun că le este frică de faptul că aceștia ar putea pune în pericol siguranța cetățenilor.

Sesizarea a fost făcută redacţiei TurdaNews, iar oamenii spun că dorinţa lor este ca autorităţile să ia măsuri urgente deoarece o haită cu peste 10 câini fără stăpân pune în pericol siguranţa cetățenilor din oraş.

Câinii îşi fac rondul "în zona Băi, care totodată reprezintă un pericol pentru cetățenii Turzii aflați în mers și nu numai, în apropierea străzii Livezilor, dar și a principalei Caisului" spune turdeanul.

Şi alţi cetăţeni din Turda sunt revoltaţi de pasivitatea autorităţilor:  "Există în Turda serviciu de ecarisaj? Cum putem scăpa de aceste animale care ne pun în pericol copiii și chiar pe noi? În secolul 21 încă nu s-au învățat cetățenii să își gestioneze câinii din ogradă, astfel încât ajung în stradă și se sălbăticesc. Rușine!", spune un alt turdean. 

Tocmai ieri, un copil de 6 ani a fost ucis de un câine în judeţul Constanţa. Băiatul a fost atacat chiar în faţa casei. Acum este anchetă la Constanţa după ce un copilul de 6 ani din localitatea constanţeană Cotu Văii a murit din cauza unor muşcături de câine.

Băiatul se afla pe stradă, în faţa casei în care locuia. La fața locului a intervenit un echipaj medical. Copilul a fost găsit inconștient, cu multiple mușcături de la câini. Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic, iar copilul a fost declarat decedat.

Comenteaza