O mamă şi-a retras fetiţa de la liceul de Coregrafie: "A fost supusă unor agresiuni, chiar sub influenţa unor substanţe etnobotanice" VIDEO

O mamă şi-a retras fetiţa de la liceul de Coregrafie:
O fetiţă de 10 ani a fost retrasă de familie de la liceul de coregrafie din Cluj pe motiv că fetele mai mari din internat o bat şi o droghează pe micuţă. Conducerea liceului spune că fetiţa are probleme de comportament, dar va verifica totuşi acuzaţiile făcute de familie. Administraţia internatului susţine că elevele nu consumă droguri.

Ionela Dinu, în vârstă de 10 ani, a fost adusă în toamnă de părinţi, din Craiova, la Liceul de Coregrafie din Cluj. Fetiţa a câştigat până acum mai multe trofee la concursuri naţionale şi internaţionale de dans.

 

Acum, mama fetiţei a retras-o de la şcoala clujeană după ce micuţa i-a povestit că este bătută în internat de colegele de cameră, care ar consuma substanţe etnobotanice.

"Am venit să-mi retrag copilul de la scoala de coregrafie din cluj deoarece a fost agresata si traumatizată în repetate rânduri fizic şi psihic. A fost supusă unor agresiuni, chiar sub influenţa unor substanţe etnobotanice; i-au pus in ceai, colegele de cameră, pentru că ele umblă cu etnobotanice", a precizat Carmen Dinu, mama fetiţei.

Fetiţa povesteşte cu lux de amănunte că o colegă s-ar fi drogat sub ochii ei.

"Fetita a pus putin pe masa, a facut cum se face, a luat o hartie de un leu si facut sul si a tras pe nas. Le-am spus că o să spun ce au făcut şi atunci ele m-au bătut şi au vrut să mă lege de pat şi îmi ţineau mâna la gură şi eu mă panichez şi mă sufoc", a povestit

Conducerea liceului de coregrafie susţine că fetiţa de 10 ani are probleme de comportament.

"Consider că nu se poate adapta la viaţa în colectivitate. a avut diferende cu toată lumea de prin cămin şi pedagog şi bucătăreaasă; cred că se exagerează un pic. nu neg că ar putea să existe orice, trebuie probate, demonstrate", a menţionat Marius Loga, directorul Liceului de Coregrafie din Cluj.

Directorul a precizat că va cerceta cele reclamate de familia Dinu. Elevele de 17 ani din internat spun că Ionela Dinu nu a fost lovită.

"Nimeni nu a batut-o, din contra, ea era agresiva,nu sa loveasca dar si in limbaj", spune o elevă din internat.

Administratorul internatului susţine că nu a văzut pe nimeni care să se drogheze.

"Ea provoacă, agresează verbal şi pe urmă bineînţeles se iscă scandal. Droguri? nu avem ştire plus că la noi tot timpul vin jandarmi", a precizat Paul Szanto, administratorul internatului.

Ionela Dinu a primit recent o bursă parţială de un an de la Şcoala de Balet a Operei din Viena, însă părinţii nu pot plăti 400 de euro pe lună pentru cazare.

 

Etichete
Comenteaza