O mamă şi trei copii minori, răniţi din cauza unui şofer aflat în stare de ebrietate VIDEO

O mamă şi trei copii minori, răniţi din cauza unui şofer aflat în stare de ebrietate VIDEO
O mamă şi cei trei copii ai săi, minori, au fost răniţi duminică după-masa în urma unui accident provocat de un şofer beat la volan.

Nefericitul eveniment rutier a avut loc în jurul orei 22:37 pe raza localităţii Livada. Potrivit poliţiştilor, un bărbat de 27 ani din Mintiu Gherlii ar fi efectuat un viraj la stânga pentru a intra pe un drum comunal fără a se asigura corespunzător şi a intrat în coliziune cu un autoturism care venea din sens opus.

În urma impactului, autoturismul care avea direcţia Gherla - Livada a fost proiectat în şanţul care mărginea carosabilul, iar cei doi conducători auto, alături de trei minori, pasageri în maşina care circula regulamentar, au suferit leziuni uşoare.

"Poliţiştii au stabilit la faţa locului că şoferul acestui autoturism se afla sub influenţa alcoolului, fiindu-i recoltate probe biologice pentru stabilirea gradului de alcoolemie în sânge. Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la 32.000 de lei", au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Comenteaza